Sponsorloop 11 april World Servants

8 maart 2018

Van 7 augustus 2018 tot 26 augustus 2018 gaan wij (Hannah Warris en Sanne van Weers) naar Myanmar, naar de plaats Mawlamyine met de organisatie World Servants. Hier gaan wij huizen bouwen voor dokters om te zorgen dat er meer dokters naar het gebied willen komen om zo de honderden patiënten te kunnen helpen.

Om mee te gaan moeten wij een bedrag ophalen van €2500 per persoon. Om het laatste deel bij elkaar te halen organiseren wij op woensdag 11 april een sponsorloop voor alle groepen. Het is de bedoeling dat de leerlingen sponsors zoeken bij vrienden, familie of buren, maar niet het hele dorp door gaan. Op uiterlijk 25 april moet het bedrag ingeleverd zijn bij de juf of meester.

Vanuit school willen we deze actie van harte bij u aanbevelen! In de bijlage kunt u de poster zien die beide dames gemaakt hebben en die in school hangt. En mocht u die ochtend willen komen helpen, dan kunt u dat altijd even aangeven bij de directie!