Klachtbehandeling
Een klacht over de dienstverlening van COG Drenthe Kinderopvang kan in een goed gesprek tussen betrokkenen veelal opgelost worden. Soms kan dit niet en daarvoor hanteert COG Drenthe Kinderopvang een interne procedure klachtbehandeling. Naast de interne klachtbehandeling bestaat er ook een externe klachtbehandeling. In de folder Klachtbehandeling klanten COG Drenthe Kinderopvang en de brochure Klachtenloket kinderopvang vindt u meer informatie.
Deze brochures zijn tevens op te vragen bij het Kantoor van COG Drenthe Kinderopvang.

Inspectierapporten GGD
Hieronder vindt u de meest recente inspectierapporten van de GGD, voor zowel de buitenschoolse opvang als de kinderdagopvang.

Brochure over de externe klachtenprocedure kinderopvang (waaronder peuteropvang)
Inspectierapport van de GGD d.d. 18 januari 2017 betreffende de buitenschoolse opvang
Inspectierapport van de GGD d.d. 18 januari 2017 betreffende de kinderdagopvang