Groep 6b

Wij willen ons als groep 6B graag even aan u voorstellen.

We zitten in de klas met 18 leerlingen en 1 meester. 10 ervan zijn jongens en 8 zijn er meisje en de meester heet meester Andre. Voor we het weten zijn de eerste 2 weken al weer voorbij. Weken vol met creatieve opdrachten om de klas gezelliger te krijgen, levend stratego spelen, want dat vinden we leuker dan begrijpend lezen en activiteiten rond het elkaar beter leren kennen.

We hebben 2 weken wandelende takken in onze klas gehad, maar Lars gaat hier nu verder thuis voor zorgen. We hebben al een huiswerkmap en hebben zin om huiswerk te krijgen. Naast het krijgen van alle “normale” schoolvakken zijn we ook om de dag “live” in uitzending met ons spelprogramma “Max geheugentrainer”. Dit spel spelen we om onze grijze hersencellen bij te kleuren.

We vinden het leuk als u een keer langs komt om te komen kijken hoe het er in onze klas aan toe gaat. U kunt het lokaal herkennen aan de open haard achter in de klas. U bent van harte welkom.