Groep 3c

Welkom op de groepspagina van groep 3c
Als je op een willekeurig moment het lokaal van groep 3c binnenstapt tref je 24 leuke en enthousiaste leerlingen aan. Ze zullen dan ongetwijfeld hard aan het werk zijn, maar voor hetzelfde geldt kijken ze even rustig naar een filmpje, luisteren ze naar het voorlezen, doen we taal- en rekenspelletjes of zijn ze aan het spelen.

Er gebeurt veel in zo´n groep 3 gedurende het schooljaar. Zo krijgt deze groep iedere week twee keer gym op de dinsdagmorgen en de vrijdagmorgen. We leren lezen uit de methode ‘Veilig leren lezen’, rekenen uit de methode ‘Alles telt’ en schrijven uit de methode ‘Pennenstreken’.

Elke dag beginnen we met lezen, in een leesboek, informatie- of prentenboek. Deze boeken lenen we in de schoolbibliotheek.

Natuurlijk knutselen we ook nog gezellig met elkaar. Er is, kortom, genoeg te doen en het is nog leuk ook!

Van maandag tot en met woensdag zie je juf Leonie voor de groep en op de donderdag en vrijdag juf Hilleen. Als er vragen zijn dan horen we dat graag!

Hartelijke groeten,

Juf Hilleen en juf Leonie