Groep 3/4b

Welkom op de groepspagina van groep 3/4b
Hallo wij zijn groep 3/4 b. Wij zitten met 22 kinderen in de klas. Groep 3 zijn 5 kinderen, waarvan 2 jongens en 3 meisjes. Groep 4 zijn 17 kinderen; 11 jongens en 6 meisjes.

Wij hebben maandag, dinsdag en woensdag les van Juf Aleida. Donderdag en vrijdag staat juf Harma voor de klas. Op woensdag is juf Harma soms ook aanwezig dan geeft ze les aan 11 groep drie leerlingen.

Wij hebben twee keer in de week gym, op dinsdagmiddag en vrijdagmorgen. Op vrijdag heeft groep 4 blokfluit les van juf Gabrielle. Dat klinkt altijd erg leuk.

Groep drie leert lezen met de methode Veilig Leren Lezen. Dan mogen ze af en toe ook achter de computer om opdrachten met zoem te maken. Dit vinden ze erg leuk.

Groep 4 heeft voor het eerst spelling via de methode: “Spelling in Beeld “. Ze krijgen ook woorden om mee te oefenen dit gebeurt met “BLOON”. Voor taal gebruiken we de methode: “Taal in Beeld”.

De beide groepen krijgen rekenen met de methode Alles Telt. De vakken verkeer, biologie, sociale vorming, schrijven, lezen, Engels en muziek, krijgen zeker een plekje in het rooster. De creatieve vakken worden ook niet vergeten; die worden vaak op de middag gegeven.
Wij hebben er zin in en gaan er een leuk jaar van maken.