Groep 3/4a

Welkom op de pagina van groep 3/4 a
We zijn dit jaar gestart met een combinatie van groep 3 en 4.
Er zitten 23 kinderen in het lokaal, 14 meisjes en 9 jongens.

Op maandag t/m donderdag krijgen de kinderen les van juf Joke Oosting en op vrijdagmorgen les van juf Gea van Kempen . Om de week op woensdag wordt de groep gesplitst en krijgt groep 3 les van juf Harma Noorlag.

We beginnen de dag  in de kring . We luisteren naar het Bijbelverhaal en zingen samen.
Groep 3 leert lezen met de methode Veilig leren lezen, in groep gaan we dan verder met de methode Taal in Beeld en Spelling in Beeld.

Rekenen doen we met de methode “Alles telt”.  Voor schrijven gebruiken we de methode “pennenstreken” die aansluit op Veilig Leren Lezen. Groep 4 begint met het leren schrijven van de hoofdletters.

Bewegingsonderwijs is er op de donderdag en vrijdagmorgen en we spelen ook nog vaak buiten.

Voor de rest doen we heel veel reken en taalspelletjes, leren we Engels via het digibord en nog veel meer leuke dingen.

We maken er een super leuk schooljaar van.

Als er nog vragen zijn loop gerust binnen.

Juf Joke en juf Gea.